Plusplet novice 2012/2
Pozdravljeni Pluspletovci!
Za popestritev prvih jesenskih dni smo za vas pripravili sveže novičke. Zbrali smo nekaj najbolj zanimivih rezultatov preteklih raziskavah, s katerimi vam bomo dokazali, da vaše mnenje prav zares šteje ter da smo izredno veseli vašega sodelovanja v naših raziskavah.
NEKAJ ZANIMIVIH REZULTATOV RAZISKAV
• Sedaj vam lahko razkrijemo, da smo tudi z vašo pomočjo sodelovali pri prenovi embalaže Alpskega mleka. Raziskava o prenovi embalaže je potekala v preteklem letu, Alpsko mleko pa je v prenovljeni obliki na voljo od letošnje spomladi.
 
• Tudi mnenje najmlajših je pomembno! Zato z veseljem sodelujemo tudi z njimi, saj nas vedno presenetijo z iskrenimi odzivi in razveselijo z otroško nagajivostjo. Tokrat smo z njihovo pomočjo ter s pomočjo njihovih staršev ocenili kreativno predlogo novega paketa mobilne telefonije namenjenega prav njim.
 
• Kot ste že navajeni vam vsake toliko v razvedrilo pripravimo tudi malo bolj lahkotne ankete ali kvize. V juliju ste lahko sodelovali v napovedi izida Evropskega prvenstva v nogometu. Zmagovalec izida prvenstva (ki je prejel bon za Intersport v vrednosti 100 EUR) je moški v drugi polovici štiridesetih iz Zagorja ob Savi. Izmed 72 možnih točk jih je osvojil 67, Pluspletovci pa ste sicer v povprečju osvojili 32 točk.
• V avgustu pa smo vam pripravili nagradni olimpijski kviz, kjer ste lahko preizkusili svoje znanje najrazličnejših olimpijskih dejstev. Med vsemi sodelujočimi v kvizu smo izžrebali gospo Katjo iz Šentjerneja, ki je prejela bon Intersporta v vrednosti 100 EUR.
 
NAGRADE ZVESTOBE

V letošnjem letu smo do sedaj med zvestimi člani našega panela izvedli 2 žrebanji za Pluspletovo nagrado zvestobe v vrednosti 300 EUR. Prejeli sta jih naslednji članici:

• gospa Barbara iz Logatca z identifikacijsko številko plusplet.com.10653
• gospa Katja iz Prekmurja z identifikacijsko številko plusplet.com.4379
Očitno imajo letos pri žrebu malce več srečne 'roke' ženske. :-) Naslednje žrebanje Pluspletove nagrade zvestobe bo že v začetku oktobra, sreča pa se morda nasmehne prav vam :-)
 
Lep jesenski pozdrav in še naprej radi rešujte naše ankete!
Ekipa Pluspleta
 
Vse vaše komentarje, predloge in konstruktivne kritike povezane z našimi raziskavami in Pluspletom, nam lahko pošljete na: info@plusplet.com.